Monday, May 4, 2015

Jõudsime lõpuks Saaremaale

Ma vist juba eelmises vingupostituses rääkisin veidi sellest, kuidas me juba mõnda aega üritasime Saaremaale minna. Esialgu oli see plaanitud Tõnisele sünnipäevakingiks, oli plaanis ööbida Tõnise puhkemajas ja käia Saarel ringi niisama ning visata pilk peale ka meie loomadele - pull Mõmpsile ja lehm Kellile.

Neljapäeval käisin hommikul Tõnisel Jõhvis järgi - tal hakkas 3 päevane puhkus enne päris Siili - ning reedel hakkasime Läänemaa poole sõitma. Tõnise vanemad elavad Virtsu lähedal ja seega oli plaan laupäeva hommikul Virtsust startida ja õhtuks mandrile jälle tagasi tulla. Auto suutis meid aga otse loomulikult jälle ebameeldivalt üllatada ja peale väikest peatust Viljandis kadus autol jõud ära, kuid kuni Pärnuni suutis siiski hoida lubatud suurimat kiirust. Peale Pärnut aga enam üle 50 km/h nõus liikuma ei olnud - ilmselt minig avariirežiim jälle peal. Seega kutsusime paarkümend kilomeetrit enne sihtpunkti Tõnise ise endale järgi, kes meid siis oma (auto) jõul kohale vedas. Kogu õhtu ja isegi pool ööd olid mehed ninapidi kapoti all, ning otsisid viga, mida parandada. Jumal tänatud lõpuks see ka leiti ja selgus, et samasl põhjusel ilmselt oli auto mul ka teisipäeval üritanud kätte ära surra, kui avariirežiimi omale peale lõi.

Igatahes laupäeva pealelõunal me siiski praamile sõitsime ja Saaremaale jõudsime. Seal palju muud ei jõudnudki teha kui ringi sõita, oma lemmikloomi vaatamas käia, ning poes veidi osteldud ja juba sõitsimegi Kuivastu poole tagasi.

Tõnis oli pop oma kahe pätsi leivaga.

Meie Sikkani-Mõmps.

Kõige suurem ja näjasem sõber.

Meie pulmakink Kelli, nagu taltsas koer.. :D

Tuli meile veel karjuse juurde järgi kui ära hakkasime minema..
Pühapäeval sõitsime jälle Tartu poole tagasi, et Martha täna (esmaspäeval) uude lasteaeda saaks minna ja Tõnis jälle Jõhvi poole saaks startida. Nüüd me siis oleme Marthaga kahkesi, pea 2 nädalat. Varem ei tundunud see üldse kuigi pikk aeg kuid praegu on see ju terve igavik. Tagasisõidul peletasin oma igavust ja pidlitasin kõike ja kõikki, mis ette jäi, seega mõned täiesti niisama pildid ka siia...










Kuna selle nädala rasedapostitus jäi jällegi ära, kuna mul oli niiipalju muud teha, kui blogida siis panen siia ka ühe täna tehtud kõhupildi, või siis kaks.


31+4



No comments:

Post a Comment