Thursday, March 12, 2015

Tänane ost ja lapse piinamine (pildis)

Täna sai meil lõpuks tehtud üks SUUUR ost, mida olime juba tükk aega planeerinud kui polnud elidnud sobivat. Kuni eilseni. Tegeleikult leidsime me selle aja jooksul kui seda otsinud oleme küllaga neid, mis meile on meeldinud kuid kõigil on siiski olnud mõni viga, mis meie kriteeriumidesse ei mahu. Üks ja kõige suurem viga oli enamusel hind. Jap, see ost oli auto. Kuna Tõnise enda auto juba üle aasta tagasi koostöölepingu lõpetas siis sõitsime vahelduva eduga nii tema õe auto kui minu ema omaga, millega siis tegelikult oligi saanud viimane aasta sõita. Nüüdseks on Saab juba seisnud oma 2 kuud, sest bensiini oskab see auto juua mõnuga ja kuna uue auto ost oli plaanis ja tagus vaikselt jalaga tagumikku oli mõistlikum sõita mõnda aega tööandja poolt pakutud ökopilliga - väikese rohelise Opel Corsaga, mis tänase seisuga võttis isegi rohkem bensiini kui auto millega me alates tänasest sõidame.
Meie auto ostu kriteeriumid olid siis sellised: (suuresti siis suvel sündiva väikemehe tõttu)

  • universaalkere (või siis midagi sellist kuhu vanker ilma suurema vaevata mahuks)
  • Ei nahkistmetele (eelmine suvi saabi ja msutade nahkistmetega ei pannud küll kuidagi nende poole vaatama, eriti veel beebiga autos)
  • Konditsioneer
  • öko - no kes sellst autot ei tahaks mis kütet ei võta, ometi on turul tohutult üratu mootoriga masinaid, mis lihtsalt peast kinni hoidma panevad
  • diisel - see oli rohkem Tõnise soov, mulle sobiks ka bensiinauto, aga no mis seal ikka nüüd sõidame traktoriga
  • Seest mahukas - seda just mugavuse tõttu, kuna kumbki meist Tõnisega pole väga keskmist kasvu siis on päris mugav kui juhi taga on võimalik ka kellelgi teisel istuda, kui meie enda järgi istme paika oleme pannud.
Ja kõik need nõuded said ka suuresti täidetud. Meie valituks osutus siis Opel Vectra - seekord jäi jälle naise sõna peale. Sest Tõnis üritas küll ka mingeid E-klassi mersususid pakkuda mulle aga ei meelinud nad mulle ükski. Või siis meeldisid aga hinnad olid juba veidi teisest liigast.
Hetkel pole küll hõbedase ratsu kohta midagi halba öelda, väga mugav ja öko masin. 

Kiiruga tehtud pilt.
Autoliigud meie moodi :D
Käisime tunnike tagasi ka õues last "piinamas" sest just sedamoodi see tundus. Mitte miski ei meeldinud talle ja kõik, mida ma pakkusin või ütlesin ajas teda ainult karjuma, Seega ei saanudki me õues olla rohkem kui 15 minutit. Natuke pildimaterjali sellest jonnivast printsessist ka.

 

 

Kroksid on muide IN igal aastajal :D
Selfietegemises oleme ikka väga kehvad.


Loodan, et Kodanik saab omale issi silmad.
 


Rasedusnädal sai ka täna uus täis, sellest räägin ilmselt homme, kui mitte täna õhtul seda postitust veel kirjutada ei viitsi.

No comments:

Post a Comment