Saturday, July 30, 2016

Köögi remont

Nädal aega tagasi võtsime kätte ja tõmbasime küproki seinast maha. Kahjuks küll mitte nii paljudelt seintelt kui mina alguses tahtsin, kuid natuke seda "päästetud" siiski sai.

Selle järel järgnes ka kohe tapeedi eemaldus, mis oli oodaust OLULISELT kergem kui me ootasime, Oli valmis ostetud kõik spetsiaalne vahend, mis kispi pealt tapeedi vaikselt lahti leotab ja puha. Aga ei saime hakkama ilma. Hoopis suurem probleem aga selgus kui hakkasime elektrit kipsi alla "peitma". Seda probleemi lahendame veel natuke siiani. Aga täna oli siiski üüratu edasiminek saime lõpuks plaadid seina ja seda kõike imelise interneti abiga. Ehk me ei ole kumbki Tõnisega enne tänast plaatinud... minuteada.

Homme lähme ostame ära vuugi ja siis peaks pilt olema veidi ilusam ning järgmisena saan värvida ja tapeetida.






Vaikselt paistab juba loous, et enam ei pea tolmukihi alla elama. Järgmiseks laupäevaks võiks (tegelikult siiski peaks) köök olema küllalt külalisesõbralik, siis peame Mammu sünnipäeva.

1 comment:

  1. Köögi remonti ootan ma ka hoolega, aga enne paari aastat ilmselt sinnani ei jõua :S tahan seina maha lõhkuda, et suuremaks kööki saada ja pliidi välja lõhkuda, kapid tuleb eritellimusena teha, sest mõõtudelt standard ei lähe kohe kuidagi jne. Ühesõnaga väga kallis lõbu saab olema.

    ReplyDelete