Sunday, May 25, 2014

Aina närvilisemaks läheb...

Pean alsutama sellega, et k"""di palav on. Kui pulmapäeval sama kuum on siis saab minust vähemalt korralikult hautatud kana. Loodame siiski, et see kuumalaine selleks ajaks veidi tagasi tõmbab - PS ilmataat , vihma siiski ei tahaks!

Igatahes viimase hetke tegevusi kujub kohutaval kiirusel. Meil on emaga vähemalt positiivne olukord tekkind hetkel - mina kuhjan asju juurde, tema tõmbab neid to do listist jälle maha. Tuleb vist välja, et emad vist ongi pulmade korraldamises ühed suuremad nõu ja jõutajad - nii selgus vähemalt ema sõbrannaga vesteldes, kelle poeg samuti lähiajal naise võtab.

Ühesõnaga ema on teinud plaju selle ajaga kui mina tööl oma ajusd kuumakäes hautan - kook on tellitud, lilled samuti, kleidiga peaks ka OK olema. Kohale jõudsid ka posite lillad lipsud, ning palju palju lillat pitsi. Pulmaemaga oleme samuti saanud enamvähem kõik tähtdas asjad paika. Või noh, mina len pannud piiri oma uutele ideedele, sest see teeb tema töö aina raskemaks. Nii et - ei ühtegi uut ideed enam - kogu peo kava peaks nüüd olema juba kivisse raiutud, sest kõik viimase hetke muutused löövad juba kõigil lained üle pea.

Okey, nüüd läks jutu tuju üle.. üritan homme jätkata sealt kust pooleli jäin.
Headööd.


No comments:

Post a Comment