Sunday, January 10, 2016

Poole ühene Jakob


Eile sai meie Jakob poole aastaseks, reedel käisime arstil ja mehe mõõdud olid 10,2 kg ja oli 71 cm pikk. Tegelikult käisime ka juba esmaspäeval arsti juures, sest potšik mees oli veidi haige, saime rohtu ja reedeks olime juba tibens-tobens . Poiss on lask nagu lohe, ei viitsi ta ei keerata ega pöörata, ammugi käputada, nüüd viimasel ajal on tulnud mängukavva ka käte peale enda püsti tõstmine ja sellega ka asi piirudb. Küll aga meeldib talle istuda ja kuna ma tal seda teha lasen siis ilmselt selle tõttu ta ka muid asju teha ei viitsi. Arst arvas, et kui kahe nädala pärast, mis me vaktsiini saame lähme poiss ikka midagi teha ie viitsi siis lähme käime võimlemas temaga nädalakese.

Lisatoit poisile meeldib, kõik mida talle annan. Kuna haiguse ajal ma talle midagi peale rinnpiima ei andnud seega nüüd hakkasime jälle veidi väiksema ja ühe kompodendiga püreedest peale. Varsti hakkan talle ka liha pakkuma, ilmselt kana kõige esimesena.

Sünnipäeva puhul andsime talle ka ühe tüki kooki retsida. Retsimisene oligi see kõige enam, suhu läks sealt suhteliselt niminaalne kogus ja kui põhjani jõudis tegi pähe näo nagu oleks mulda söönud, seega sellega see mäkerdamise pidu ka lõppes.






Haige Jakob.

No comments:

Post a Comment